Over 2 Create it!

Design-Shop & Showroom

Op zoek naar die ene eyecatcher voor uw interieur of uw tuin?

Een ruimte structureel en visueel goed ontwerpen vraagt om een enorme hoeveelheid creativiteit en inzicht. Aangezien wij tijdens het ontwerpen zo veel mogelijk trachten om de tuin in te richten als een ‘extra woonruimte’, ligt de band tussen het interieur en het exterieur niet ver meer uit elkaar.

Bovendien hecht de mens nu meer dan ooit grote waarde aan de schoonheid die de natuur ons te bieden heeft. En al die natuurlijke materialen willen we steeds vaker dicht bij ons hebben, ook in onze dagdagelijkse leefomgeving. Daar moesten we dus wat mee doen!

Exclusieve decoratie voor binnen en buiten

Duurzaamheid en originaliteit

Onze showroom in het centrum van Kapellen geeft u de mogelijkheid om exclusieve decoratie voor binnen en buiten aan te schaffen. In een sfeervolle setting presenteren wij decoratie gaande van goedkope windlichten tot dure designstukken waarbij de link met de natuur nooit ver weg is. Vanuit een groot respect voor mens, natuur en milieu bieden we exclusieve artikelen aan van leveranciers die duurzaamheid en originaliteit hoog in het vaandel dragen, die respect hebben voor natuurlijke en eerlijke materialen en voor ambachten en tradities. Artikelen van leveranciers waarvan de zorg voor het milieu deel uitmaakt van de waarden van het bedrijf. U hebt dus met uw aankoop niet enkel een mooi stuk voor uw woning of tuin gekocht, u hebt ook een verantwoorde keuze gemaakt!

Scroll naar boven